עוגת סלק עם רוטב בורבון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 646 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, בורבון, סלק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת זנגביל שוקולד עם רוטב בורבון, פירות יער בגריל ועוגה פאונד עם רוטב בורבון-חמאה, ו עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף וקוצצים 2 של סלק, ולאחר מכן מחית אותם במעבד מזון מיני. לקלף ולגרוס את הסלק שנותר.
חמאה 10-by-15 אינץ מחבת רול ג ' לי ו בשורה אותו עם נייר קלף. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הביצים עם הסוכר במהירות גבוהה עד שילש בנפח, על 5 דקות. מקציפים את השמן ואת ההתלהבות. מקפלים את סלק מחית מגורר, ואז בהדרגה לקפל את החומרים יבשים.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה, מחליק את החלק העליון.
אופים את העוגה במשך כ 20 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר. בקערת נירוסטה, לטאטא את החלמונים וסוכר עד מעובה.
להקציף חלב חם ושמנת. הגדר את הקערה מעל (לא ב) המים רותחים לטאטא מעל חום מתון עד פודינג הוא עבה מאוד, על 8 דקות. תקרר את הרפרפת באמבט קרח, ואז תערבב את הבורבון.
חותכים את העוגה לריבועים ולשכבה עם פודינג. למעלה עם קצפת; לשרת.