קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ספוג לימון אני

עוגת ספוג לימון אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספוג לימון אני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, חלבונים, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך סופר. נסו פודינג ספוג לימון, עוגת ספוג לימון II, ו פודינג ספוג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה קרם יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקציפים את החלמונים, קמח, מלח, חלב, גרידה מגוררת, ומיץ לימון לתערובת מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
4
בקערה נקייה עם מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים את החלבונים לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים לתוך קליפת העוגה בלתי מוסוות.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
6
אופים במשך 15 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ואופים במשך 45 דקות נוספות או עד העליון הוא זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור