קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

עוגת סקווש קיץ

עוגת סקווש קיץ
אם 84 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת סקווש הקיץ יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, קונכיית מאפה בלתי מוסווית, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סקווש קיץ מגולח עם פריחת סקווש, קיץפשוט ביותר סקווש, ו סקווש הקיץ של איימי.

הוראות

1
קו פגז מאפה unricked עם עובי כפול של רדיד חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
אופים ב 450° במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר נייר כסף; מברשת קלות עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
אופים 5 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מתלה תיל; להפחית את החום עד 350°
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
במחבת nonstick גדולה, קישואים לטגן וקישואים צהובים בשמן במשך 10 דקות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים תבלינים; כפית לתוך קונכיה. למעלה עם עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
8
מערבבים את הגבינה ומיונז; להפיץ מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
אופים ב 350° במשך 25 דקות או עד חום זהוב. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)