עוגת עוקץ דבורים (Bienenstich) I
גשו לסופר וקנו שמרים, דבש, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . מתכונים דומים: עוגת עוקץ דבורה (Bienenstich), עוגת עוקץ דבורה (Bienenstich) I, ו ברים Bienenstich.
הוראות
שלב את השמרים, ואת המים החמים; להפריש הוכחה במשך 5 דקות.
קרם 3/4 כוס חמאה וסוכר עד אור. הכה את הביצים והחלמונים אחד בכל פעם.
מוסיף את וניל, חלב, שמנת חמוצה, ושמרים. הכה עד חלקה.
מוסיפים את הקמח קצת בכל פעם כדי ליצור בצק רך.
מוסיפים את כל הקמח, וממשיכים להכות עד אלסטי, כ 8 דקות.
מניחים את הבצק לתוך קערה משומנת, מכסים ומניחים במקום חם עד שהוכפל בגודל, כ -50 דקות. ניתן להציב במקרר לילה במקום.
מקציפים את הבצק, ומתחלקים לשני חלקים.
מניחים כל אחד במחבת מרובעת 9 אינץ חמאה.
מברשת את החלק העליון של כל אחד עם 1 כף של חמאה מומסת. כיסוי ולתת לעלות עד הוכפל.
עבור זיגוג, מניחים את הסוכר החום, 6 כפות חמאה, שמנת, ודבש בסיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. להרתיח במשך 30 שניות.
הסר מהחום; להוסיף את מיץ לימון ושקדים.
טפטוף זיגוג חם, לא חם, על כל אחת מהעוגות.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד האגוזים הם זהובים. מגניב על מדף.
פיצול העוגות לאורכן באמצעות סכין משונן, ולמלא עם קרם מאפה. עוגות סנדוויץ ' שוב ביחד ומגישים.