עוגת עוקץ דבורים (Bienenstich) II
עוגת עוקץ דבורה (Bienenstich) II עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, סוכר ממתקים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת עוקץ דבורה (Bienenstich) I, עוגת עוקץ דבורה (Bienenstich), ו ברים Bienenstich (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, שמרים, 2 כפות סוכר, מלח, 3/4 כוס חלב, ו 3 כפות חמאה או מרגרינה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש, על 15 עד 20 דקות.
מניחים בקערה משומנת היטב, וכיסוי.
תן לעלות במקום חם במשך 1 שעה, או עד הוכפל.
מורחים למחבת אפייה מרובעת 8 אינץ משומנת. כיסוי, ולתת לעלות במשך 30 דקות.
ממיסים 3 כפות חמאה או מרגרינה וסוכר קונדיטור בסיר.
הסר מהחום, ומערבבים בדבש.
מורחים באופן שווה ובזהירות על הבצק. אפשר לבצק להמשיך לעלות במשך 30 דקות נוספות.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות, או עד הקרום הופך חום זהוב. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ממיסים עמילן תירס בקצת חלב.
שלב 1 1/2 כוסות חלב, קורנפלור, ו 1 כף סוכר inn החלק העליון של דוד כפול.
חום תוך ערבוב עד מעובה, על 2 עד 3 דקות.
הוסף ביצה מוכה, ולהמשיך לערבב במשך כ 2 דקות יותר, או עד עבה.
הסר מהחום, ומערבבים תמצית. צ ' יל, מכוסה, במקרר לפחות 1 שעה. הכה את הקצפת עם הקרם של טרטר עד נוקשה. מקפלים לתוך הפודינג הצונן.
חותכים את לחם קרום שקדים מקורר לתוך 1 1/4 x 2 מלבנים אינץ'. חותכים כל אופקית לחצאים. מלא בתערובת פודינג. תירגע, ותגיש קר.