עוגת פאדג'מיושנת
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", מים, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת פאדג'מיושנת, פאדג'מיושן, ו פאדג'מיושן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 9 אינץ'. בסיר קטן, חמאת חום, שוקולד ומים עד שוקולד נמס תערובת חלקה, ערבוב כל הזמן. להפריש להתקרר.
לנפות יחד לתוך קערה גדולה את הקמח, סוכר וסודה לשתיה. בקערה קטנה, להכות ביצה מעט לשלב עם שמנת חמוצה וניל. מערבבים לתוך תערובת קמח.
יוצקים בתערובת שוקולד מקורר. הכה במהירות נמוכה במשך 5 דקות עד משולב לחלוטין ואת העקביות של שמנת כבדה.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת צינור 9 אינץ מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.