עוגת פאדג'מנטה דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם כל מטרה קמח, סודה לשתייה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת פאדג'מנטה, עוגת פאדג'מנטה, ו עוגת פאדג'מנטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים קקאו בקערה בינונית; לטאטא ב 1 2/3 כוסות מים רותחים. תערובת קקאו מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להכות בסוכר, ואז וניל. הכה בביצים 1 בכל פעם. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו ב 2 תוספות. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניב מחבתות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים סביב עוגות כדי לשחרר; להפוך על מדפים. מגניב לגמרי.
1
מערבבים שוקולד לבן, 3/4 כוס שמנת מתוקה ושמנת חמוצה בסיר בינוני כבד. מערבבים על אש נמוכה רק עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
אינסטנט פודינג לימון
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
העברת תערובת שוקולד לבן לקערה גדולה; מגניב בקושי פושרת, לטאטא מדי פעם, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים בסוכריות. מקציפים הנותרים 1 כוס קרם בקערה בינונית עד פסגות רכות. קפל קרם לתוך תערובת שוקולד לבן פושרת בקושי 4 תוספות. צ ' יל מוס עד תחילת להגדיר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים שכבת עוגה 1 על קרטון 8 אינץ ' עגול.
5
מורחים חצי מוס מעל העוגה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, נותר מוס ושכבת העוגה השלישית. צ ' יל התאספו עוגה עד מוס הוא קר ולהגדיר, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד מריר; להקציף עד נמס וחלק. גנאש מגניב עד עבה אבל עדיין pourable, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים עוגה על סט מדף מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
יוצקים גנאש על העוגה, מתפשטים עם מרית מתכת כדי לכסות את הצדדים באופן שווה. עוגת צמרמורת עד ערכות גנאש, לפחות 30 דקות ועד 1 יום.