עוגת פאדג'סאנדיי
עוגת פאדג'סאנדיי דורשת בערך 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך ציפוי גלידת פאדג', גלידת דובדבן, כיכר עוגה פאונד, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת פאדג'חם לשניים, עוגת פאדג'חם, ו עוגת פאדג'סאנדיי (מתכונים דומים).
הוראות
גזור גיליון 20x18 אינץ ' של רדיד כבד חובה.
חותכים עוגה קפואה אופקית לתוך 4 פרוסות דקות; מניחים את השכבה התחתונה לאורך על נייר.
מורחים 1/4 כוס גלידה ציפוי על השכבה התחתונה. כף 1/3 של הגלידה מעל ציפוי; החלק העליון. חזור על שכבות פעמיים ומעלה עם פרוסת העוגה שנותרה, הקשה על העוגה בחוזקה.
לעטוף בחוזקה בנייר כסף; להקפיא עד המשרד, על 4 שעות. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות.