עוגת פאדג'תות
מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ביצה, גבינת שמנת, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו פאדג'דאקירי תות, תות 3 מוסקטרים פאדג, ו שוקולד תות פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרום פאי 9 אינץ ' מחבת פאי זכוכית כפי שהורה על חבילה עבור עוגה אחת קרום מלא.
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים שכבת בראוני; לנצח 50 משיכות עם כף.
מורחים בתחתית מחבת מצופה קרום.
אופים ב 177°. במשך 30 עד 35 דקות או עד העליון הוא מבריק והמרכז מוגדר. במידת הצורך, לכסות את קצה הקרום עם רצועות של נייר לאחר 15 עד 20 דקות של אפייה כדי למנוע השחמה מוגזמת.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב גבינת שמנת, סוכר, וניל 1 ביצה; לנצח עד חלקה. עובד במהירות, תערובת גבינת שמנת טיפה על ידי כפות קטנות על בראוניז אפוי חלקית; להפיץ בזהירות כדי לכסות את שכבת בראוני.
אופים תוספת 18 עד 20 דקות או עד גבינת שמנת מוגדר. מגניב לפחות 1 שעה.
מסדרים חצאי תות, בצד לחתוך למטה, מעל שכבת גבינת שמנת. להכניס למקרר 1 שעה או עד שישב בכלא. מיד לפני ההגשה, מניחים ציפוי גלידה בצלחת מיקרוגל קטנה. מיקרוגל על הפשרה במשך 45 שניות. כף לתוך שקית פלסטיק resealable קטן; שקית חותם.
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של התיק; לסחוט שקית לטפטף ציפוי על עוגה. לאחסן במקרר.