עוגת פאי תות
גשו לסופר וקנו תערובת עוגת וניל, לחמניות בצק עוגה, תותים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור יום האם. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגה לבנה עם מילוי תות וציפוי קרם חמאה וניל תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס צלחת עוגה עם ספריי בישול. הפוך את הבלילה; לשפוך לתוך צלחת העוגה עד שלושה רבעים מלאים.
אופים עד להגדיר סביב הקצוות אבל מעט מתנדנד במרכז, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, להפוך את מילוי תות: לזרוק את התותים, סוכר מגורען ומלח בקערה.
פרוסת 1 חתיכת בצק עוגה על קרש חיתוך מקורנן קלות.
חותכים לרצועות 1 עד 1 1/4 אינץ ' רחב עם סכין. תניח בצד.
פרוס את חתיכת בצק העוגה הנותרת.
חותכים שלוש רצועות 1 אינץ ' רחב מאמצע הסיבוב ולחץ על הרצועות יחד, מקצה לקצה, כדי ליצור רצועה אחת ארוכה. (זה ישמש עבור מסגרת piecrust.)
להעביר את העוגה אפויה חלקית למתלה; מגניב מעט.
מסננים את תערובת תות וכף אותו על העוגה, לחיצה על פירות יער לתוך הדף כדי להחזיק אותם במקום. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 מעלות.
מסדרים חצי רצועות בצק העוגה בשורות מקבילות על התותים, על 1 אינץ ' זה מזה, באמצעות רצועות קצרות על הקצוות.
מקפלים בחזרה כל חצי רצועה אחרת.
להניח את אחת הרצועות הנותרות על פני מרכז העוגה, בניצב לאחרים. לפתוח את הרצועות על המאונך. חזור, לסירוגין את הרצועות לקפל בחזרה, כדי ליצור העליון סריג. חתוך את הבליטה.
לעטוף את רצועת בצק עוגה ארוכה סביב קצה הצלחת, על גבי קצות הסריג. לקצץ לפי הצורך ולחץ על הקצוות יחד. הכנס את קצה הבצק תחת עצמו, ואז crimp דקורטיבי עם האצבעות.
מפזרים את קרום הסריג בסוכר גס ומחזירים את העוגה לתנור.
אופים עד הקרום הוא זהוב, 10 עד 15 דקות יותר. (לכסות את שפת העוגה בנייר אלומיניום אם זה חומים מהר מדי.)
מגישים עם גלידת וניל או קצפת.