עוגת פודינג אורז
עוגת פודינג אורז לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 273 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש צימוקים, סוכר, ביצים ופירורי קרקר גרהם. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך עצום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טורטה דה פסטורס (עוגת פודינג גבינה ואורז קולומביאנית), נשאר אורז? להכין פודינג אורז, ו נשאר אורז? להכין פודינג אורז.
הוראות
מניחים חלבונים בקערה קטנה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מכסים צימוקים במים רותחים.
מניחים לעמוד 5 דקות; מסננים ומניחים בצד. בסיר גדול מכסים אורז במים; מביאים לרתיחה.
מסננים את הנוזל; מוסיפים חלב לאורז. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהאורז רך; מניחים בצד.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים חלמונים.
מוסיפים את תערובת האורז, הצימוקים וקליפת התפוז. מקציפים חלבונים עד שהם נוקשים; מקפלים לבלילה. כפית לתוך 10-ב משומן. מחבת צינור.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מייד להפוך מחבת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
הפעל סכין סביב צינור המחבת הצדדי והמרכזי.
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה. אבק עם סוכר קונדיטורים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת פודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "