קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

עוגת פודינג לחם בננה

עוגת פודינג לחם בננה
מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, סודה לשתייה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת פודינג לחם בננה, פודינג לחם שיבולת שועל בננן, ו פודינג לחם בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350oF, קו 9 על 9 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום, תרסיס עם ספריי בישול; הגדר aside.In קערת מיקרוגל גדולה בטוחה, להמס את החמאה, על 60 עד 90 שניות על כוח גבוה. כדי חמאה מומסת, להוסיף את חמאת בוטנים וחום במשך כ 20 שניות על כוח גבוה כדי להמיס אותו. מערבבים את התערובת עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הסוכרים ומקציפים או מערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הביצה, שמנת חמוצה (יוגורט בסגנון יווני עבה ניתן להחליף), וניל לטאטא עד חלקה וללא פסים.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יוונייוגורט יווני
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את הבננות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
5
מוסיפים את תערובת הפודינג ומערבבים לשלב. (הערה: אל תכין את הפודינג כפי שהוא מכוון על הקופסה; פשוט השתמש באבקה כמרכיב יבש. אבקת תערובת פודינג ניתן להשמיט; עם זאת, זה מוסיף רכות, לחות, טעם וניל, וכמה מתיקות לעוגה ואני מחשיב את זה להיות המרכיב הסודי להצלחה של עוגה זו.)
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
6
מוסיף את הקמח, סודה לשתייה, ומלח ומערבבים עד רק בשילוב. אין לערבב כי זה overdevelops את הגלוטן, וכתוצאה מכך עוגה קשה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך כ 35 דקות, או עד העליון הוא זהוב, שנקבע באמצע, הקצוות משכו מעט מן הצדדים של המחבת, וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. אפשר לעוגה להתקרר במחבת לפחות 20 דקות לפני ההסרה וההגשה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף