קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

עוגת פודינג לחם בננה

עוגת פודינג לחם בננה
מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, סודה לשתייה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת פודינג לחם בננה, פודינג לחם שיבולת שועל בננן, ו פודינג לחם בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350oF, קו 9 על 9 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום, תרסיס עם ספריי בישול; הגדר aside.In קערת מיקרוגל גדולה בטוחה, להמס את החמאה, על 60 עד 90 שניות על כוח גבוה. כדי חמאה מומסת, להוסיף את חמאת בוטנים וחום במשך כ 20 שניות על כוח גבוה כדי להמיס אותו. מערבבים את התערובת עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הסוכרים ומקציפים או מערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את הביצה, שמנת חמוצה (יוגורט בסגנון יווני עבה ניתן להחליף), וניל לטאטא עד חלקה וללא פסים.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יוונייוגורט יווני
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים את הבננות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
5
מוסיפים את תערובת הפודינג ומערבבים לשלב. (הערה: אל תכין את הפודינג כפי שהוא מכוון על הקופסה; פשוט השתמש באבקה כמרכיב יבש. אבקת תערובת פודינג ניתן להשמיט; עם זאת, זה מוסיף רכות, לחות, טעם וניל, וכמה מתיקות לעוגה ואני מחשיב את זה להיות המרכיב הסודי להצלחה של עוגה זו.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6
מוסיף את הקמח, סודה לשתייה, ומלח ומערבבים עד רק בשילוב. אין לערבב כי זה overdevelops את הגלוטן, וכתוצאה מכך עוגה קשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך כ 35 דקות, או עד העליון הוא זהוב, שנקבע באמצע, הקצוות משכו מעט מן הצדדים של המחבת, וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. אפשר לעוגה להתקרר במחבת לפחות 20 דקות לפני ההסרה וההגשה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי