עוגת פודינג לחם בננה
מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, סודה לשתייה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת פודינג לחם בננה, פודינג לחם שיבולת שועל בננן, ו פודינג לחם בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350oF, קו 9 על 9 אינץ תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום, תרסיס עם ספריי בישול; הגדר aside.In קערת מיקרוגל גדולה בטוחה, להמס את החמאה, על 60 עד 90 שניות על כוח גבוה. כדי חמאה מומסת, להוסיף את חמאת בוטנים וחום במשך כ 20 שניות על כוח גבוה כדי להמיס אותו. מערבבים את התערובת עד בשילוב וחלק.
מוסיפים את הסוכרים ומקציפים או מערבבים לשלב.
מוסיפים את הביצה, שמנת חמוצה (יוגורט בסגנון יווני עבה ניתן להחליף), וניל לטאטא עד חלקה וללא פסים.
מוסיפים את הבננות ומערבבים לשלב.
מוסיפים את תערובת הפודינג ומערבבים לשלב. (הערה: אל תכין את הפודינג כפי שהוא מכוון על הקופסה; פשוט השתמש באבקה כמרכיב יבש. אבקת תערובת פודינג ניתן להשמיט; עם זאת, זה מוסיף רכות, לחות, טעם וניל, וכמה מתיקות לעוגה ואני מחשיב את זה להיות המרכיב הסודי להצלחה של עוגה זו.)
מוסיף את הקמח, סודה לשתייה, ומלח ומערבבים עד רק בשילוב. אין לערבב כי זה overdevelops את הגלוטן, וכתוצאה מכך עוגה קשה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך כ 35 דקות, או עד העליון הוא זהוב, שנקבע באמצע, הקצוות משכו מעט מן הצדדים של המחבת, וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. אפשר לעוגה להתקרר במחבת לפחות 20 דקות לפני ההסרה וההגשה