קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פודינג לימון

עוגת פודינג לימון
עוגת פודינג לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. אם יש לכם ביצים, שמן צמחי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת פודינג לימון, עוגת פודינג לימון, ו עוגת פודינג לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור למחבת 177°. Spray 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול (אין להשתמש במחבת כהה או לא מקל). בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן, קליפת לימון וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת ללא שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים למחבת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערה בינונית, להכות תערובת פודינג וחלב עם מקציף או כפית 1 עד 2 דקות או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
טפטוף פודינג מעל הבלילה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים 55 עד 60 דקות או עד חום זהוב עמוק וקצוות להתרחק צדדים של מחבת. מגניב 20 דקות. לראש העוגה יהיה משטח לא סדיר.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
עוגת פודינג חמה כפית, בצד העליון למטה, לתוך קערות; העליון עם קצפת. חנות מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות