עוגת פודינג לימון
עוגת פודינג לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. אם יש לכם ביצים, שמן צמחי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת פודינג לימון, עוגת פודינג לימון, ו עוגת פודינג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור למחבת 177°. Spray 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול (אין להשתמש במחבת כהה או לא מקל). בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן, קליפת לימון וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
בקערה בינונית, להכות תערובת פודינג וחלב עם מקציף או כפית 1 עד 2 דקות או עד חלקה.
טפטוף פודינג מעל הבלילה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות מחבת.
אופים 55 עד 60 דקות או עד חום זהוב עמוק וקצוות להתרחק צדדים של מחבת. מגניב 20 דקות. לראש העוגה יהיה משטח לא סדיר.
עוגת פודינג חמה כפית, בצד העליון למטה, לתוך קערות; העליון עם קצפת. חנות מכוסה במקרר.