עוגת פודינג לימון עם סירופ חמוציות
עוגת פודינג לימון עם סירופ חמוציות עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 127 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות גשו לסופר וקנו חמוציות, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון, עוגת לירה הדרים עם סירופ חמוציות, ו עוגת סירופ לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, מלח, ו 1/2 כוס סוכר בקערה.
להקציף יחד חלמונים, חלב, גרידה, ומיץ ולהוסיף מרכיבים יבשים, לטאטא עד בשילוב היטב.
לנצח את הלבנים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה הנותרים 1/4 כוס סוכר, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
לטאטא על רבע מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות (הבלילה תהיה דקה).
יוצקים את הבלילה לתוך מוקרם משומן קל 1/2 ליטר או צלחת אפייה רדודה אחרת ואופים באמבט מים חמים עד נפוח וזהב, 40 עד 45 דקות.
מבשלים סוכר בסיר כבד 1 1/2 ליטר יבש על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס והופך קרמל זהב עמוק. הטיה מחבת בזהירות להוסיף חמוציות ומים (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד קרמל הוא מומס לחלוטין, ואז לשפוך סירופ דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה חסינת חום, לחיצה קשה על מוצקים.
מגישים עוגת פודינג עם סירופ.
* סירופ עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
כל מנה מכילה כ 220 קלוריות ו 3 גרם שומן.