קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג לימון עם סירופ חמוציות

עוגת פודינג לימון עם סירופ חמוציות
עוגת פודינג לימון עם סירופ חמוציות עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 127 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות גשו לסופר וקנו חמוציות, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון, עוגת לירה הדרים עם סירופ חמוציות, ו עוגת סירופ לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לטאטא יחד קמח, מלח, ו 1/2 כוס סוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף יחד חלמונים, חלב, גרידה, ומיץ ולהוסיף מרכיבים יבשים, לטאטא עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לנצח את הלבנים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה הנותרים 1/4 כוס סוכר, מכות, ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא על רבע מהלבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות (הבלילה תהיה דקה).
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים את הבלילה לתוך מוקרם משומן קל 1/2 ליטר או צלחת אפייה רדודה אחרת ואופים באמבט מים חמים עד נפוח וזהב, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מבשלים סוכר בסיר כבד 1 1/2 ליטר יבש על חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס והופך קרמל זהב עמוק. הטיה מחבת בזהירות להוסיף חמוציות ומים (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד קרמל הוא מומס לחלוטין, ואז לשפוך סירופ דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה חסינת חום, לחיצה קשה על מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מגישים עוגת פודינג עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1
* סירופ עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
2
כל מנה מכילה כ 220 קלוריות ו 3 גרם שומן.
3
גורמה