עוגת פודינג סיידר
אם יש לכם קמח לכל מטרה, אגוז מוסקט, קרום עוגה בלתי מוסווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת פודינג קוקוס, תפוחים שלוקים בסיידר עם אגוזי מלך מסוכרים, קרם רום וסירופ סיידר, ו סיידר קלוי סקווש & סלט כרוב עם ויניגרט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בסיר בינוני להביא סיידר לרתיחה אור מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, ואז להפחית את החום בינוני. מבשלים במשך 20 דקות או עד התערובת צמצמה ל 1 כוס. להפריש להתקרר.
מרדדים את הקרום. עבור מחבת תשעה אינץ קרום התחתון שלך צריך להיות סביב 11 אינץ ' בקוטר.
מניחים את הקרום התחתון במחבת עוגה או צלחת. חליל הקצוות ואת קרום מברשת עם ביצה לבן.
מניחים במקרר עד מילוי מוכן.
מקציפים ביצים עם סוכר עד התערובת היא עבה לימוני (בצבע צהוב בהיר). בהדרגה להוסיף שמן צמחי וקמח.
בקערה בינונית משלבת לאט סיידר מקורר עם חלב, מטאטא כל הזמן.
מוסיף וניל לתערובת סיידר ולאט לאט לשלב אותו עם תערובת ביצה.
יוצקים פודינג מילוי לתוך קליפת עוגה מוכנה.
מפזרים קינמון ואגוז מוסקט.
אופים על מתלה מרכז במשך 25 דקות או עד סכין מוכנס ליד מרכז פודינג יוצא נקי.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה חוט קירור לצנן לפני ההגשה.