קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג סיידר

עוגת פודינג סיידר
אם יש לכם קמח לכל מטרה, אגוז מוסקט, קרום עוגה בלתי מוסווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת פודינג קוקוס, תפוחים שלוקים בסיידר עם אגוזי מלך מסוכרים, קרם רום וסירופ סיידר, ו סיידר קלוי סקווש & סלט כרוב עם ויניגרט תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. בסיר בינוני להביא סיידר לרתיחה אור מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, ואז להפחית את החום בינוני. מבשלים במשך 20 דקות או עד התערובת צמצמה ל 1 כוס. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מרדדים את הקרום. עבור מחבת תשעה אינץ קרום התחתון שלך צריך להיות סביב 11 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את הקרום התחתון במחבת עוגה או צלחת. חליל הקצוות ואת קרום מברשת עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
4
מניחים במקרר עד מילוי מוכן.
5
מקציפים ביצים עם סוכר עד התערובת היא עבה לימוני (בצבע צהוב בהיר). בהדרגה להוסיף שמן צמחי וקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
6
בקערה בינונית משלבת לאט סיידר מקורר עם חלב, מטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיף וניל לתערובת סיידר ולאט לאט לשלב אותו עם תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
(קיבלר)(קיבלר)
8
יוצקים פודינג מילוי לתוך קליפת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
9
מפזרים קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
10
אופים על מתלה מרכז במשך 25 דקות או עד סכין מוכנס ליד מרכז פודינג יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
הסר מהתנור להתקרר על מתלה חוט קירור לצנן לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן