עוגת פודינג ריבס
עוגת פודינג ריבס היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר, ריבס, בצק עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת פודינג קוקוס, ריבס ופודינג, ו עוגת פודינג הריבס של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מתאימים את בצק העוגה לצלחת פאי 9 אינץ', משפריצים את הקצוות, ומקררים עד שנקבע, כ -15 דקות. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים עם מזלג, ולאחר מכן בשורה את הקרום עם רדיד אלומיניום. ממלאים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה ואופים עד הקצוות של הקרום הם רק זהובים, 20 דקות.
הסר את נייר הכסף עם משקולות העוגה ולהמשיך לאפות עד החלק התחתון של הקרום יבש משחימים קלות, עוד 10 עד 15 דקות. מגניב לגמרי.
לזרוק את ריבס עם 1/4 כוס סוכר מגורען ואת גרידת תפוזים ומיץ עד בשילוב היטב.
העברה לקרום ולהתפשט כדי ליצור שכבה אפילו.
מניחים את העוגה על תבנית אפייה מעוטרת.
לטאטא את הביצים עם הקרם, קמח הנותרים 1/2 כוס סוכר מגורען עד חלקה, ולאחר מכן לשפוך על ריבס.
אופים עד העוגה הוא השחמה קלות, נפוח וכבר לא רטוב במרכז, על 1 שעה 15 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל. לפני ההגשה, אבק קל עם הסוכר ' ממתקים.