קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת פוק לחג

עוגת פוק לחג
. נסו עוגת פוק לחג, עוגת ג'לי לחג, ו עוגת פוק החג – להפוך את החגים חגיגיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שכבות עוגה, למעלה צדדים, ב 2 מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' נקי. פירס שכבות עם מזלג גדול במרווחים 1/2 אינץ'.
2
מערבבים 1 כוס מים רותחים לתוך כל טעם של תערובת ג ' לטין יבש בקערות נפרדות לפחות 2 דקות עד מומס לחלוטין. בזהירות לשפוך ג 'לטין אדום מעל 1 שכבת עוגה וג' לטין סיד על שכבת העוגה השנייה. להכניס למקרר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לייםג ' לטין בטעם ליים
תערובת קינוח ג ' לטיןתערובת קינוח ג ' לטין
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטבול 1 מחבת עוגה במים חמים 10 שניות; unmold על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
4
מורחים עם כ 1 כוס של ציפוי מוקצף. Unmold שכבת העוגה השנייה; בזהירות במקום על שכבת העוגה הראשונה. כפור העליון ואת הצד של העוגה עם הנותרים קצפת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
מורחיםמורחים
5
מקררים לפחות 1 שעה או עד מוכן לשרת. לקשט עם פטל טרי,אם תרצה. חנות שאריות עוגה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל