עוגת פטל הפוך
אם יש לכם תערובת אפיית ביסקוויט, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 21%. מתכונים דומים: עוגת פטל הפוכה, שזיף ועוגת פטל הפוך, ו עוגת פטל-מנגו הפוכה.
הוראות
טפטוף חמאה 9 " מחבת עוגה עגולה; מפזרים סוכר מעל. מסדרים פטל, קצוות פתוחים, על תערובת סוכר; מפזרים שקדים.
בקערה, לשלב מרכיבים שנותרו מלבד לקישוט. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 4 דקות.
אופים ב 350 מעלות במשך 35 עד 40 דקות, עד בדיקות קיסם נקי. מיד למקם צלחת הגשה חסינת חום הפוך על פני מחבת; להפוך צלחת פאן מעל. השאירו פאן על עוגה במשך דקה אחת כדי לאפשר תערובת סוכר לטפטף על עוגה; להסיר מחבת.
מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים לפי הצורך ומגישים חמים.