עוגת פטל קלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קצת פטל קל. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-17 דקות. אם יש לך יוגורט מקורי פטל, ג'לטין, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוגת גבינה קלה עם פטל וג'ינג'ר, עוגת פטל, ו עוגת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר (הסר מדפים אחרים).
בקערת זכוכית או מתכת גדולה במיוחד, לנצח תערובת עוגה ומים קרים על מהירות נמוכה 30 שניות; לנצח על מהירות בינונית 1 דקה.
יוצקים לתוך ungreased 10 אינץ אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן. אין להשתמש מחבת עוגת צינור מחורץ או 9 אינץ מלאך מזון (צינור) מחבת עוגה, או הבלילה תעלה על גדותיה.
אופים 37 עד 47 דקות או עד העליון הוא חום זהוב כהה סדקים להרגיש מאוד יבש ולא דביק. אל תבין לא נכון.
מיד להפוך את המחבת על גבי בקבוק זכוכית עד העוגה הוא מגניב לחלוטין, על 1 שעה. הפעל סכין סביב הקצוות; להסיר מחבת. לקרוע עוגה לחתיכות 3/4 אינץ'.
יוצקים מים רותחים על ג 'לטין בקערה גדולה; מערבבים עד ג' לטין הוא מומס.
מוסיפים פטל. (אם תרצה, הסר כמה פטל ושמור לקישוט.) להכניס למקרר תערובת ג ' לטין על 15 דקות או עד מעובה אבל לא להגדיר.
שכבה מחצית כל חתיכות עוגה, תערובת ג ' לטין ויוגורט בקערת זכוכית 3 ליטר; חזור.
מקשטים עם פטל שמור. מקררים לפחות 2 שעות עד המשרד. מכסים ומקררים כל קינוח שנותר.