עוגת פטל שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פטל שחור. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 1116 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבת ברי דובדבן, בייקון וריבת ויסקי, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מקפלים ריבה. (אין לערבב.)
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת שמן 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 20 דקות; להסיר מחבת, ולהמשיך קירור.
מגישים עם אוכמניות וfrache קרם.