עוגת פינה קולדה
עוגת פינה קולדה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 1007 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ אננס, חמאה, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פינה קולדה, עוגת פינה קולדה, ו עוגת פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים את העוגה:לתקוע חורים בכל חלקי 2 שכבות העוגה בעזרת קיסם.
מברישים את העוגות במיץ האננס, נותנים לו להיספג בחורים; מניחים בצד.
הכינו את המילוי: הביאו את האננס המיובש, מיץ האננס, קרם הקוקוס ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני על אש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהאננס המיובש רך והנוזל מצטמצם לסירופ סמיך, כ -20 דקות.
מניחים להתקרר ואז מועכים עם מועך תפוחי אדמה להכנת ריבה שמנמנה.
הכינו את הכפור: מקציפים את החמאה והמלח בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית, 1 עד 2 דקות. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש; מורחים מעל את מילוי האננס ועוצרים בערך 1/2 אינץ ' מהקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולחץ בעדינות כלפי מטה. מכסים את כל העוגה עם ציפוי הקוקוס. למעלה עם הקוקוס הקלוי והאננס המיובש.
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר אפייה; חמאה את הקלף ואבק את התבניות בקמח, הקשה על העודפים.
להקציף 3 כוסות קמח, אבקת האפייה והמלח בקערה עד לאיחוד. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת אור ותפוח, כ -3 דקות. הפחיתו את מהירות המיקסר לבינונית; מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, מגרדים את הקערה לפי הצורך. מקציפים פנימה את הווניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בשלב זה.)
מערבבים 1/2 כוס מים עם השמנת בכוס מדידה נוזלית או בקערה. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ב -3 מנות, לסירוגין עם תערובת השמנת, מתחילים ומסתיימים בקמח, עד לקבלת מרקם חלק בלבד.
מחלקים את הבלילה בין המחבתות המוכנות.
אופים עד שהעוגות מזהיבות קלות מעל והמרכזים קופצים לאחור בלחיצה, 25 עד 30 דקות.
מעבירים למדפים ומניחים להתקרר 10 דקות, ואז מעבירים סכין סביב קצה המחבתות והופכים את העוגות אל המדפים להתקרר לחלוטין.
הסר את הקלף. חתוך את החלק העליון של העוגות עם סכין משוננת ארוכה כדי להפוך אותם ברמה, אם תרצה.