קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת פיצה פירות

עוגת פיצה פירות
עוגת פיצה פירות דורשת על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירות, פודינג נמס ותערובת מילוי פאי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק עלים מלא פירות, פנקייק עלים מלא פירות, ו בצק עלים Pinwheels עם פירות מסוכרים.

הוראות

1
להפשיר את יריעות מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שהם קלים לטפל.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לפתוח את יריעות מאפה על משטח מקומח קלות.
4
מגלגלים כל גיליון לתוך ריבוע 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים את הפינות כדי להפוך מעגל. בעדינות ללחוץ על הבצק עם אצבעות מקורנות קלות לתוך מעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים כל עגול מאפה על תבנית אפייה ungreased או מחבת פיצה. תדקור את קליעי המאפה עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
7
אופים במשך 20 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את המאפים מסדינים אפייה לקרר אותם על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
הכן את תערובת הפודינג באמצעות החלב על פי הוראות החבילה. כפית 1 כוס הפודינג על כל קרום ולהתפשט בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. סדר את הפרי מעל הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
חותכים כל פיצה ל-8 טריזים ומגישים מיד, או מכסים ומקררים את הפיצות עד 4 שעות.