קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת פיצה פירות

עוגת פיצה פירות
עוגת פיצה פירות דורשת על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירות, פודינג נמס ותערובת מילוי פאי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק עלים מלא פירות, פנקייק עלים מלא פירות, ו בצק עלים Pinwheels עם פירות מסוכרים.

הוראות

1
להפשיר את יריעות מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שהם קלים לטפל.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לפתוח את יריעות מאפה על משטח מקומח קלות.
4
מגלגלים כל גיליון לתוך ריבוע 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים את הפינות כדי להפוך מעגל. בעדינות ללחוץ על הבצק עם אצבעות מקורנות קלות לתוך מעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מניחים כל עגול מאפה על תבנית אפייה ungreased או מחבת פיצה. תדקור את קליעי המאפה עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
7
אופים במשך 20 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר את המאפים מסדינים אפייה לקרר אותם על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
הכן את תערובת הפודינג באמצעות החלב על פי הוראות החבילה. כפית 1 כוס הפודינג על כל קרום ולהתפשט בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. סדר את הפרי מעל הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
10
חותכים כל פיצה ל-8 טריזים ומגישים מיד, או מכסים ומקררים את הפיצות עד 4 שעות.