עוגת פירור ריבה
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורים, ו עוגת פירור ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. בנדיבות חמאה 9 אינץ ' מרובע או מחבת עוגה עגולה.
לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
לטאטא יחד חמאה, חלב וביצה בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא בתערובת קמח עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת עוגה. ריבת Dollop על פני השטח, ואז מערבולת לתוך הבלילה עם כפית.
להקציף יחד חמאה, סוכרים, קינמון, ומלח עד חלקה. מערבבים בקמח, ולאחר מכן להתמזג עם קצות האצבעות שלך עד משולב.
מפזרים פירורים בגושים גדולים מעל העוגה.
אופים עוגה עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי הצדדים מתחילים להתרחק מחבת, על 25 דקות. מגניב במחבת על מדף 5 דקות.