זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה, עוגת פירורים, ו עוגת פירור ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע. בנדיבות חמאה 9 אינץ ' מרובע או מחבת עוגה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
2
לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
לטאטא יחד חמאה, חלב וביצה בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא בתערובת קמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
יוצקים את הבלילה למחבת עוגה. ריבת Dollop על פני השטח, ואז מערבולת לתוך הבלילה עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
1
להקציף יחד חמאה, סוכרים, קינמון, ומלח עד חלקה. מערבבים בקמח, ולאחר מכן להתמזג עם קצות האצבעות שלך עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
מפזרים פירורים בגושים גדולים מעל העוגה.
3
אופים עוגה עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי הצדדים מתחילים להתרחק מחבת, על 25 דקות. מגניב במחבת על מדף 5 דקות.