עוגת פירורי אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורי אוכמניות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 70 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, תמצית vanillan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת פירורי אוכמניות, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת פירורי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר וסוכר חום בקערה בינונית. עם קצות האצבעות, לשפשף לימון גרידת סוכר עד תערובת לח.
מקציפים בקמח, מלח ואוכמניות מיובשות. עם מזלג, מערבבים בחמאה מומסת; מילואים.
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. קו 8-על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה עם רדיד, המאפשר כמה עודף לתלות על הצדדים. מעיל עם ספריי אפייה.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה בינונית; מילואים.
מערבבים חלב ווניל בכוס מדידה נוזלית; מילואים.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
להוסיף תערובת קמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם תערובת חלב, גירוד למטה הצדדים התחתון של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. מערבבים באוכמניות.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מפזרים ציפוי פירור באופן שווה על הבלילה.
אופים עד tester מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, על 45 דקות.
העברת עוגה למתלה קירור מגניב 10 דקות במחבת.
הסר עוגה עם קלע ולהעביר ישירות למדף להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.