עוגת פירורי דלעת
עוגת פירורי דלעת עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם תערובת עוגה, חמאה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת פירורי דלעת, עוגת פירורי דלעת, ו עוגת פירורי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ריססו או משמנים תבנית אחת בגודל 9 על 13 אינץ'.
שמור 1 כוס תערובת עוגה. בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה היבשה שנותרה עם 1 ביצה ו 1/2 כוס חמאה מומסת.
מערבבים היטב, ולאחר מכן לטפוח לתוך מחבת מוכנה.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הדלעת, 3 ביצים, 1/2 כוס סוכר לבן, סוכר חום וקינמון.
בקערה קטנה שלבו תערובת עוגות 1 כוס שמורה, 1/2 כוס סוכר ו -3 כפות חמאה מרוככת. מפוררים מעל מילוי דלעת.
מפזרים אגוזים באופן שווה מעל, אם רוצים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 עד 45 דקות.