עוגת פירור ספייס מהפך היא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 18 מנות. ארוחת בוקר זו כוללת 115 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. לכו לחנות ואספו שמן קנולן, מלח, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עוגת קפה פירור מהפך, עוגת קפה פירור מהפך, ו עוגת קפה פירור מהפך עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את הביצה, החלבונים, החלב, השמן, רסק התפוחים והמולסה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3/4 כפית מולסה
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את הקמח, הסוכר החום, הסודה לשתייה, התבלינים, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)
3
יוצקים לתוך 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
לציפוי, שלבו בקערה את הסוכר החום, הקמח והתבלינים; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מפזרים מעל הבלילה.
6
אופים בחום של 350 אפים למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
עוגת פירורים בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "