עוגת פירורים עם אגס תפוחים
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפיית תפוחים, אגס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קרמבל אגסים ותפוחים, עוגת פירורי תפוחים, ו אגס תפוח ופיסטוק להתפורר (מתכונים דומים).
הוראות מערבבים פירורי וופל, סוכר חום וחמאה עד מעורבב.
מניחים קרום עוגה בצלחת עוגה 9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מורחים גבינת שמנת בזהירות על החלק התחתון של הקרום; מפזרים חצי תערובת פירור.
מערבבים פירות בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר מגורען, קמח וקינמון; לזרוק למעיל. כפית על שכבת פירור בקרום; מפזרים תערובת פירור נותרת.
אופים 35 דקות. או עד פרי רך קרום הוא השחמה קלות, מכסה באופן רופף עם נייר לאחר 25 דקות. אם יש צורך למנוע קרום overbrowning. מגניב.
מרכיבים מנות :
2 larges אפיית תפוחים, קלופים, פרוסים 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר חום ארוז 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חמאה, נמסה 113 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) (1/2 של 8-עוז. pkg.) PHILADELPHIA Cream Cheese, מרכך 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 1 (יכול להיות או להרחיק) קינמון טחון 1 גדול אגס, מקולף, פרוס 1 קרום עוגה מקורר מוכן לשימוש (1/2 של 14.1-עוז. pkg.) 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 24 וופלים וניל, כתוש( אודות 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק הפשיר ציפוי קצפת מוקצף