עוגת פירות הדר
טארט הדר הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו עוגת פירות הדר, עוגת פירות הדר, ו עוגת פירות הדר (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה ווניל. מערבבים עם מזלג רק עד הבצק הרך יוצר.
העברה למחבת טארט 9 אינץ'. לחץ על מאפה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת. תרגע ל-30 דקות.
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 191°. מעטפת טורט קו עם קלף, למלא עם משקולות עוגה.
אופים עד הצדדים מתחילים להפוך זהב, על 20 דקות.
הסר מחבת מהתנור; הסר קלף ומשקולות עוגה. פגז זין בכל רחבי עם מזלג ואופים עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מברשת עם שמנת כבדה כדי לאטום כל סדקים.
הפוך מילוי: בקערה גדולה, להקציף יחד ביצים, סוכר, מיצי תפוזים ולימון, שמנת, כתומה, שידות לימון.
הגדר מחבת על תבנית אפייה גדולה, מרופדת בנייר כסף. בזהירות לשפוך מילוי לתוך פגז ואופים עד שנקבע, 25 עד 30 דקות (לא נותנים מילוי להפוך חום).
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, או לקרר לשרת מאוחר יותר. אבק עם סוכר ' ממתקים רק לפני ההגשה.
מגישים עם פטל גרידה כתומה, אם תרצה.