עוגת פירות חמאת בוטנים קפואה
עוגת חמאת בוטנים פריכה קפואה דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם ציפוי מוקצף, בוטנים פריכים, קרום קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו בננות קפואות טבולות שוקולד עם בוטנים פריכים, חטיפי עוגיות בוטנים פריכים עם ציפוי חמאת בוטנים, ו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סירופ תירס וחמאת בוטנים בקערה קטנה.
כפית גלידת שוקולד לתוך הקרום; מקום במקפיא 30 דקות.
מורחים עם חצי תערובת חמאת בוטנים, ומפזרים 1 כף בוטנים פריכים.
מורחים גלידת וניל על שברי בוטנים; מקום במקפיא 30 דקות.
מורחים עם תערובת חמאת בוטנים נותרת, ומפזרים 1 כף בוטנים פריכים. להקפיא 3 שעות או עד המשרד.
מניחים עוגה במקרר 20 דקות לפני ההגשה כדי לרכך. מנה קטנה עם ציפוי מוקצף, ומפזרים 4 כפיות כתוש בוטנים פריכים.