קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות7
מגזין

לביבות תרד יווניות עם רוטב פטה-יוגורט

לביבות תרד יווניות עם רוטב פטה-יוגורט
לביבות תרד יווניות עם רוטב פטה-יוגורט עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני זה מגיש 30 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ציפורן שום, תרד, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה עם אמנון, זיתים ופטה עם רוטב יוגורט יווני, המבורגר פיתה יווני עם תרד, רוטב פתן וצזיקי, ו לביבות דלורית עם יוגורט יווני וכוסברה.

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ירוק ושום; sauté עד בצל רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים תרד ו sauté עד מתאדה נוזל, על 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
מערבבים חלה במעבד לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
5
מוסיפים תערובת תרד ושמיר ותהליך, באמצעות / כיבוי פונה, עד תרד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
שמירשמיר
6
העברה לקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מערבבים ביצים ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
8
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה (רצוי ברזל יצוק) על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, טיפת הבלילה על ידי ערימת כף גדוש למחבת, באמצעות גב של כף לשטח לביבות מעט. מבשלים עד חום, כ 2 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר לביבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
להוסיף עוד חמאה ושמן למחבת לפי הצורך ולאפשר להתחמם לפני הוספת הבלילה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
העבר לביבות לצלחות.
11
מגישים, עובר רוטב פטה יוגורט בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש