לביבות תרד יווניות עם רוטב פטה-יוגורט
לביבות תרד יווניות עם רוטב פטה-יוגורט עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני זה מגיש 30 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ציפורן שום, תרד, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה עם אמנון, זיתים ופטה עם רוטב יוגורט יווני, המבורגר פיתה יווני עם תרד, רוטב פתן וצזיקי, ו לביבות דלורית עם יוגורט יווני וכוסברה.
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ירוק ושום; sauté עד בצל רך, על 2 דקות.
מוסיפים תרד ו sauté עד מתאדה נוזל, על 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מגניב לגמרי.
מערבבים חלה במעבד לפירורים עדינים.
מוסיפים תערובת תרד ושמיר ותהליך, באמצעות / כיבוי פונה, עד תרד קצוץ דק.
העברה לקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבבים ביצים ואבקת אפייה.
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה (רצוי ברזל יצוק) על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, טיפת הבלילה על ידי ערימת כף גדוש למחבת, באמצעות גב של כף לשטח לביבות מעט. מבשלים עד חום, כ 2 דקות לכל צד. באמצעות מרית מחוררת, להעביר לביבות נייר כדי לנקז.
להוסיף עוד חמאה ושמן למחבת לפי הצורך ולאפשר להתחמם לפני הוספת הבלילה יותר.
מגישים, עובר רוטב פטה יוגורט בנפרד.