עוגת פירות יער פריכים
והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. לך לחנות ותביא שיבולת שועל מגולגלת, סוכר חום, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו פירות יער פריכים, ברי פריך, ו מאוד ברי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
לציפוי הפריך: בקערה בינונית, לשלב סוכר חום וקמח.
מוסיפים חמאה, ועם קצות האצבעות, משפשפים יחד וזורקים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים שיבולת שועל, שקדים ומלח. להכניס למקרר עד הצורך.
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. מעיל 13 - על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי אפייה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערה קטנה, להקציף יחד יין, מסקרפונה, ווניל עד מעורבב.
מקציפים סוכר, חמאה ולימון גרידה במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח 3 תוספות, לסירוגין עם תערובת יין, גירוד למטה הצדדים התחתון של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
שכבה והרכבה: בקערה גדולה, לזרוק יחד פירות יער, סוכר, מיץ לימון ומלח. להפיץ תערובת ברי בשכבה אפילו על גבי הבלילה עוגה.
מפזרים פירות יער עם ציפוי פריך שמור.
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ 45 דקות.
העברת עוגה למתלה קירור מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.