קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פלפל

עוגת פלפל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני קינוח, כך לתת ד ר.עוגת פלפל לנסות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. 320 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש בוטנים קלויים יבשים, מרשמלו, אבקת קקאו ותמצית ונילן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת פלפל ד ' ר: עוגת דובדבן עם גישה, עוגת פלפל, ו עוגת פלפל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית עוגה אחת בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד את הקמח והסוכר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
בסיר לשלב את ד ר פלפל, קקאו, 1 כוס חמאה או מרגרינה, מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ד ד " ר פפר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים תערובת חמאה מומסת על הקמח ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הביצים הטרופות, הסודה לשתייה, הווניל, החמאה והמרשמלו המיניאטורי ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקריץ תפוח ירוקליקריץ תפוח ירוק
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים מהתנור ומורחים ציפוי חמאת בוטנים על עוגה חמה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים עוגה חלבית מתחת לצלייה, כ -4 סנטימטרים ממקור החום. לצלות רק כמה שניות, או עד ציפוי מתחיל בועה. לא לחרוך.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
תן לעוגה להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
10
להכנת תוספת חמאת בוטנים: קרם יחד את 6 כפות החמאה הנותרות, הסוכר החום וחמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
11
מוסיפים את החלב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
מערבבים פנימה את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
13
מורחים ציפוי על עוגה חמה עדיין.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "