ריזוטו אביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו האביב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 406 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אדאמה, גבינת שמנת 3-פחות-שומן, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו ריזוטו אביב, ריזוטו אביב, ו ריזוטו אביב (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים 2 דקות.
ניקוז. הביאו 2 כוסות מים ומרק עוף לסיר בסיר.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן זית ומערבלים למעיל.
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות.
מוסיפים שום, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים באורז, אדממה, ומלח; לבשל במשך 1 דקה. מערבבים תערובת 1 כוס מרק; לבשל במשך 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד הנוזל נספג לפני הוספת יותר (כ 20 דקות בסך הכל).
מערבבים באספרגוס, גבינת שמנת ופלפל; לבשל 1 דקה. כפית 1 ריזוטו כוס לתוך כל אחד 4 קערות. למעלה כל מנה עם 1 כף גבינת פרמזן; מפזרים באופן שווה עם טימין.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto