עוגת פס שוקולד מנטה
שוקולד מנטה פס עוגה היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. אם יש לכם גלידת שוקולד צ'יפס מנטה, ציפוי גלידת פאדג', עוגת קילו שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מנטה, עוגת שוקולד בטעם מנטה קוקוס, ו עוגת קרם מנטה שוקולד.
הוראות
מקפלים חתיכת 12 אינץ ' של נייר שעווה בחצי לאורכו. מעיל מחבת כיכר 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים נייר שעווה לאורך מחבת כיכר, משאיר עודף להאריך על צדדים ארוכים של מחבת. תניח בצד.
מקציפים 1 1/4 כוסות גלידה במהירות גבוהה של מיקסר 10 שניות או עד חלקה והתרככה.
מורחים גלידה במחבת מוכנה. להקפיא 20 דקות.
חותכים 2 פרוסות אופקית מתחתית העוגה, כל 2/3 אינץ עבה. שמור הנותרים עוגה פאונד לשימוש נוסף.
מניחים שכבה 1 של עוגה במחבת על גבי גלידה.
מורחים 1/4 כוס פאדג ' ציפוי על שכבת העוגה במחבת.
חזור על ההליך עם הנותרים גלידה, שכבת עוגה, ציפוי פאדג', מסתיים עם גלידה.
מכסים את פני הגלידה בניילון נצמד; מכסים את מחבת כיכר בנייר כסף. להקפיא 8 שעות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. הפוך על מגש הגשה, ולהסיר נייר שעווה.
הערה: לפני הפיכת עוגת הגלידה, לטבול מרית דקה או סכין לתוך מים חמים. יבש את המרית לחלוטין ולהפעיל אותו סביב הקצוות של המחבת כדי לשחרר את העוגה הקפואה. השתמש בנייר שעווה עודף למינוף בעת משיכת כיכר מתוך המחבת.