קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פס שוקולד מנטה

עוגת פס שוקולד מנטה
שוקולד מנטה פס עוגה היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. אם יש לכם גלידת שוקולד צ'יפס מנטה, ציפוי גלידת פאדג', עוגת קילו שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מנטה, עוגת שוקולד בטעם מנטה קוקוס, ו עוגת קרם מנטה שוקולד.

הוראות

1
מקפלים חתיכת 12 אינץ ' של נייר שעווה בחצי לאורכו. מעיל מחבת כיכר 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
2
מניחים נייר שעווה לאורך מחבת כיכר, משאיר עודף להאריך על צדדים ארוכים של מחבת. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
מקציפים 1 1/4 כוסות גלידה במהירות גבוהה של מיקסר 10 שניות או עד חלקה והתרככה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מורחים גלידה במחבת מוכנה. להקפיא 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
חותכים 2 פרוסות אופקית מתחתית העוגה, כל 2/3 אינץ עבה. שמור הנותרים עוגה פאונד לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
עוגה יבשהעוגה יבשה
6
מניחים שכבה 1 של עוגה במחבת על גבי גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מורחים 1/4 כוס פאדג ' ציפוי על שכבת העוגה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
חזור על ההליך עם הנותרים גלידה, שכבת עוגה, ציפוי פאדג', מסתיים עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
מכסים את פני הגלידה בניילון נצמד; מכסים את מחבת כיכר בנייר כסף. להקפיא 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה. הפוך על מגש הגשה, ולהסיר נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
חתוך לפרוסות 3/4 אינץ'.
12
מגישים באופן מיידי.
13
הערה: לפני הפיכת עוגת הגלידה, לטבול מרית דקה או סכין לתוך מים חמים. יבש את המרית לחלוטין ולהפעיל אותו סביב הקצוות של המחבת כדי לשחרר את העוגה הקפואה. השתמש בנייר שעווה עודף למינוף בעת משיכת כיכר מתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)