עוגת פסחא פטל-לימון
עוגת פסחא פטל-לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1648 קלוריות. אם יש לך ביצים, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור פסחא. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אביב פטל ולימון / עוגת חג הפסחא, עוגת חג הפסחא עם זיגוג לימון, ו האביב האהוב על המשפחה שלנו לימון / עוגת פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות f. מברשת קלה 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או חמאה. תחתית קו עם נייר קלף בחמאה ואבק עם קמח.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח לקערה בינונית; להקציף לשלב באופן שווה. מערבבים את השמנת החמוצה, מיץ לימון ווניל יחד בכוס מדידה נוזלית, ומניחים בצד.
מקציפים את החמאה במערבל עומד עם מצורף ההנעה על גבוה עד אור שמנת, על 2 דקות. עצור וקלף חמאה מצדי הקערה. המשך להכות תוך הוספת סוכר בהדרגה-זה צריך לקחת כמה דקות כדי להוסיף את כל הסוכר. להמשיך להכות עד מאוד קל ורך, על 3 עד 4 דקות יותר. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את גרידת הלימון.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 חלקים, לסירוגין עם שמנת חמוצה ב 2 חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במשך 15 שניות יותר.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות להחליק את החלק העליון עם סכין. (קלות הקש על המחבת על הדלפק כך הבלילה מתיישבת באופן שווה.)
אופים את העוגות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה במשך 20 דקות; ואז להפוך עוגות החוצה על המדף להתקרר לחלוטין.
להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר שיכול להחזיק קערה של מיקסר מעל המים.
לטאטא את הסוכר, את החלבונים ביצה, מיץ לימון, קרם טרטר, ומלח בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים לטאטא עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, כ -1 עד 2 דקות.
להעביר את הקערה למיקסר עומד מצויד מצורף whisk ולהכות את הלבנים במהירות בינונית גבוהה עד שהם כמעט מחזיק שיא נוקשה והם מגניבים, על 10 דקות. הכה בחמאה, קצת בכל פעם, עד הדובדבן הוא חלק ומפיץ. (אם הדובדבן מפריד, רק לשמור מכות וזה יחזור להיות ביחד.)
חותכים כל עוגה בחצי אופקית עם סכין משונן, כדי להפוך 4 אפילו שכבות, דואג שהם שטוחים וישרים ככל האפשר.
הגדר צלחת שטוחה גדולה על קערה הפוכה גדולה או תחתית של טווה סלט (כמובן, אם יש לך דוכן עוגה, להשתמש בו), dabbing קצת ציפוי על החלק התחתון של הצלחת כדי לאבטח אותו.
מניחים שכבת עוגה למעלה בצד על הצלחת. באמצעות מרית אופסט להפיץ כמחצית הריבה בשכבה דקה מעל שכבת העוגה הראשונה, משאיר על גבול 1/4 אינץ ' לאורך החלק החיצוני.
להניח את שכבת העוגה השנייה על גבי, לערום אותו ישר ככל האפשר. באמצעות מרית אופסט להפיץ על 1 כוס של הדובדבן על השכבה העליונה.
מניחים שכבת עוגה שלישית על גבי.
מורחים ריבת פטל אדום הנותרים על שכבת העוגה ומניחים את השכבה הסופית על גבי, לחיצה קלה כדי לאבטח את כל 4 השכבות יחד.
מורחים על 3/4 של הדובדבן שנותר סביב הצדדים עם סכין או מרית אופסט, ואז קרח החלק העליון של העוגה. השתמש מרית אופסט כדי להחליק את הדובדבן ככל האפשר. לחץ על רגיל או עוגיות קר סביב הצדדים, דואג להשאיר מקום לחתוך את העוגה.
מקשטים עם שקדים מסוכרים נוספים ומפזרים את החלק העליון של העוגה עם סוכרים מלטשים בצבע פסטל.
מגישים מיד או להפריש בטמפרטורת החדר עד 2 שעות לפני ההגשה. אם קירור העוגה, להביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה בינונית אחרת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 30 שניות.
מוסיפים את הביצים ואת ערבוב וניל עד משולב באופן מלא. מוסיפים לאט את תערובת הקמח וממשיכים להכות רק עד שהבצק מגיע יחד, עוצרים ומגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מחלקים את הבצק לשניים, לטפוח לדיסקים, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
בנדיבות קמח משטח עבודה נקי. (עבור שכבה יפה, אפילו של קמח, לנפות קלות קמח על פני השטח של העבודה.) בעדינות לגלגל בצק מקורר על 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים לצורה הרצויה באמצעות חותך עוגיות, עובד מהר מספיק כך הבצק נשאר מקורר. אם הבצק נעשה רך מדי, מקרר על תבנית אפייה מרופדת עד הפירמה שוב, כ -30 דקות.
העברת עוגיות חתוכות לגיליונות אפייה בלתי משומנים, עוזב על 1 אינץ ' בין עוגיות. מקררים את העוגיות שנוצרו לפחות 30 דקות. אבק קל את עודף קמח עם מברשת מאפה יבש. (בצק עודף ניתן ללחוץ לתוך דיסק, צונן rerolled.)
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
אופים את העוגיות, עד שישבנים זהובים, על 12 עד 15 דקות בהתאם לצורה. מגניב על דפי אפייה עד המשרד מספיק כדי להעביר מתלה כדי מגניב. לקשט כרצון ולשרת. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.