קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת פסחא פטל-לימון

עוגת פסחא פטל-לימון
עוגת פסחא פטל-לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1648 קלוריות. אם יש לך ביצים, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור פסחא. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אביב פטל ולימון / עוגת חג הפסחא, עוגת חג הפסחא עם זיגוג לימון, ו האביב האהוב על המשפחה שלנו לימון / עוגת פסחא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 350 מעלות f. מברשת קלה 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם קיצור או חמאה. תחתית קו עם נייר קלף בחמאה ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח לקערה בינונית; להקציף לשלב באופן שווה. מערבבים את השמנת החמוצה, מיץ לימון ווניל יחד בכוס מדידה נוזלית, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מיץ לימוןמיץ לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מקציפים את החמאה במערבל עומד עם מצורף ההנעה על גבוה עד אור שמנת, על 2 דקות. עצור וקלף חמאה מצדי הקערה. המשך להכות תוך הוספת סוכר בהדרגה-זה צריך לקחת כמה דקות כדי להוסיף את כל הסוכר. להמשיך להכות עד מאוד קל ורך, על 3 עד 4 דקות יותר. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 חלקים, לסירוגין עם שמנת חמוצה ב 2 חלקים, מתחיל ומסתיים בקמח. לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במשך 15 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות להחליק את החלק העליון עם סכין. (קלות הקש על המחבת על הדלפק כך הבלילה מתיישבת באופן שווה.)
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
7
אופים את העוגות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה במשך 20 דקות; ואז להפוך עוגות החוצה על המדף להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
מחבתמחבת
1
להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר שיכול להחזיק קערה של מיקסר מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
לטאטא את הסוכר, את החלבונים ביצה, מיץ לימון, קרם טרטר, ומלח בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים לטאטא עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, כ -1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
מיץ לימוןמיץ לימון
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להעביר את הקערה למיקסר עומד מצויד מצורף whisk ולהכות את הלבנים במהירות בינונית גבוהה עד שהם כמעט מחזיק שיא נוקשה והם מגניבים, על 10 דקות. הכה בחמאה, קצת בכל פעם, עד הדובדבן הוא חלק ומפיץ. (אם הדובדבן מפריד, רק לשמור מכות וזה יחזור להיות ביחד.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
1
חותכים כל עוגה בחצי אופקית עם סכין משונן, כדי להפוך 4 אפילו שכבות, דואג שהם שטוחים וישרים ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
2
הגדר צלחת שטוחה גדולה על קערה הפוכה גדולה או תחתית של טווה סלט (כמובן, אם יש לך דוכן עוגה, להשתמש בו), dabbing קצת ציפוי על החלק התחתון של הצלחת כדי לאבטח אותו.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
קערהקערה
3
מניחים שכבת עוגה למעלה בצד על הצלחת. באמצעות מרית אופסט להפיץ כמחצית הריבה בשכבה דקה מעל שכבת העוגה הראשונה, משאיר על גבול 1/4 אינץ ' לאורך החלק החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4
להניח את שכבת העוגה השנייה על גבי, לערום אותו ישר ככל האפשר. באמצעות מרית אופסט להפיץ על 1 כוס של הדובדבן על השכבה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
מניחים שכבת עוגה שלישית על גבי.
6
מורחים ריבת פטל אדום הנותרים על שכבת העוגה ומניחים את השכבה הסופית על גבי, לחיצה קלה כדי לאבטח את כל 4 השכבות יחד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
מורחיםמורחים
7
מורחים על 3/4 של הדובדבן שנותר סביב הצדדים עם סכין או מרית אופסט, ואז קרח החלק העליון של העוגה. השתמש מרית אופסט כדי להחליק את הדובדבן ככל האפשר. לחץ על רגיל או עוגיות קר סביב הצדדים, דואג להשאיר מקום לחתוך את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין
8
מקשטים עם שקדים מסוכרים נוספים ומפזרים את החלק העליון של העוגה עם סוכרים מלטשים בצבע פסטל.
מרכיבים שתצטרך
שקדים מסוכריםשקדים מסוכרים
9
מגישים מיד או להפריש בטמפרטורת החדר עד 2 שעות לפני ההגשה. אם קירור העוגה, להביא לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
10
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
לנצח את החמאה ואת שניהם סוכרים בקערה בינונית אחרת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
12
מוסיפים את הביצים ואת ערבוב וניל עד משולב באופן מלא. מוסיפים לאט את תערובת הקמח וממשיכים להכות רק עד שהבצק מגיע יחד, עוצרים ומגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מחלקים את הבצק לשניים, לטפוח לדיסקים, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
14
בנדיבות קמח משטח עבודה נקי. (עבור שכבה יפה, אפילו של קמח, לנפות קלות קמח על פני השטח של העבודה.) בעדינות לגלגל בצק מקורר על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
15
חותכים לצורה הרצויה באמצעות חותך עוגיות, עובד מהר מספיק כך הבצק נשאר מקורר. אם הבצק נעשה רך מדי, מקרר על תבנית אפייה מרופדת עד הפירמה שוב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
העברת עוגיות חתוכות לגיליונות אפייה בלתי משומנים, עוזב על 1 אינץ ' בין עוגיות. מקררים את העוגיות שנוצרו לפחות 30 דקות. אבק קל את עודף קמח עם מברשת מאפה יבש. (בצק עודף ניתן ללחוץ לתוך דיסק, צונן rerolled.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מברשת מאפהמברשת מאפה
17
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
אופים את העוגיות, עד שישבנים זהובים, על 12 עד 15 דקות בהתאם לצורה. מגניב על דפי אפייה עד המשרד מספיק כדי להעביר מתלה כדי מגניב. לקשט כרצון ולשרת. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה8שרימפס וורידיםשקדים מסוכריםשקדים מסוכרים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים0חתיכות טופי הית' ברחלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)5larges1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)5largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)מיץ לימון סחוט טרי (על 1 1/2 לימונים)2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרריבת פטל אדום ללא חרצניםריבת פטל אדום ללא חרצנים1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח1צביטהקמצוץ מלח דקקמצוץ מלח דק2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2961 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות(2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות(3 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות11 כף אורגנו מיובשתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2חתיכות טופי הית' ברהדבק וניל או תמצית ונילהדבק וניל או תמצית וניל8שרימפס וורידיםסוכר מלטש פסטלסוכר מלטש פסטל