עוגת פסנתר
עוגת פסנתר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חטיפי שוקולד, קרטון, אם יש לכם עוגת בטי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת פסנתר, עוגיות המפתח לפסנתר של שרודר, ו עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). להכין עוגה לפי ההוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר עוגה; להסיר מחבת מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. לטיפול קל יותר, להכניס למקרר או להקפיא עוגה 30 עד 60 דקות או עד המשרד.
השתמש סכין משונן לחתוך עוגה כפי שמוצג בתרשים (עבור ספסל פסנתר, לחתוך 4 1/2x1 1/2 אינץ חתיכת; לחתוך אופקית במחצית כדי להפוך את הספסל נמוך יותר מאשר פסנתר, אם תרצה).
מניחים על 2 כפות זיגוג בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה. עוגת פרוסט עם שכבה דקה של ציפוי כדי להגדיר פירורים. להכניס למקרר או להקפיא 30 עד 60 דקות כדי להגדיר ציפוי. כל העוגה קפואה.
חותכים 1 בר שוקולד לבן לרצועות 1 3/4x1/2 אינץ'. מ בר שנותר, לחתוך 2 1/2x1 1/2 אינץ ' חתיכת למוסיקה.
חותכים שוקולד חלב לחתיכות 1x3 / 8 אינץ'.
מניחים חתיכות שוקולד לבן וחלב על העוגה עבור קלידי פסנתר.
חותכים את הפינה הזעירה של התיק עם ציפוי; ציפוי צינור הערות על שוקולד לבן " מוסיקה."
מקום מעל מפתחות. החנות מכוסה באופן רופף.