רגל טלה צלויה איטית עם ירקות באביב היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 60 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא אנשובי, טימין, צעיר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום בעל גוף מלא אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים, צלעות כבש עם ירקות קלויים וריזוטו אפונה, ו ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים כבש גדול (12-by 16-in.) מחבת צלייה עם ידיות לקפל כלפי מטה (ידיות זקופות יקשה לאטום בחוזקה עם רדיד). לעשות כמה חתכים רדודים על כל הבשר. שים אנשובי, זיתים, 1/2 כף. צלפים ו-1 כף. אורגנו במעבד מזון עם 1/3 כוס שמן להסתחרר לתוך משחה. למרוח משחה על כל הכבש.
בינתיים, ארטישוק לקצץ: הצמד יותר ממחצית העלים (עד השכבה הצהובה), ולאחר מכן לחתוך את הקצוות הירוקים של עלים הנותרים לקלף משטח סיבי מן הגבעולים. מקלפים שאלוט ונפרדים לאונות. לשפשף גזר וגזעים לקצץ עד 1 ב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
5
להעביר על 1/2 כוס מיצי כבש למחבת צלייה אחרת, באמצעות מזלף נורה. מפריד ארטישוקים, שאלוט, וכמחצית זרזי טימין בין מחבתות, הסדרת שכבה אחת.