יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת קטיפה אדומה עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350°f. גריז כוסות מאפין ג 'מבו (3 1/2 אינץ' בקוטר ו 2 אינץ ' עמוק) עם חמאה או תרסיס בישול, וקמח אותם קלות, לדפוק את הקמח העודף, או קו אותם עם ניירות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, מערבבים את צבע מאכל ואבקת קקאו יחד כדי להפוך את הדבק חלקה. תניח בצד. באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה ואת הסוכר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים לאחר כל תוספת, ולאחר מכן מוסיפים את משחת הקקאו תוך המשך לפעום. הפחת את מהירות המיקסר עד בינונית והכה את הבלילה במשך כ 4 דקות. בקערה בינונית, לנפות יחד את קמח העוגה, קמח לכל מטרה, מלח, וסודה לשתייה. מערבבים את הוניל לתוך החמאה (זה יכול להיעשות בכוס המדידה).
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 במרווחים לסירוגין עם חלב החמאה ב 2 במרווחים, החל וכלה בקמח. הכה במהירות בינונית רק עד המרכיבים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים את השמנת החמוצה והחומץ ומכים במהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6
למלא את כוסות מאפין שלושה רבעים מלאים עם הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
7
אופים במשך 25 עד 35 דקות, רק עד שהקאפקייקס ירגישו מוצקים למגע וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. אל תיקח יותר מדי, או שהקאפקייקס יתייבשו.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ולתת מגניב במחבתות במשך 5 דקות, ואז unmold על מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה הגדולה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה, גבינת שמנת, אבקת סוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך. הכה את המסקרפונה במהירות נמוכה מאוד עד רק בשילוב. (היזהר; לאחר הוספת mascarpone, מכות מוגזמות יכול להפוך את ציפוי קרדל.) מערבבים בתמצית וניל או מנטה.