עוגת פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי פקאן. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 538 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לכו לחנות וקנו את tablsepoon vanillan extract, קמח, פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח, סוכר, מלח וחמאה במעבד מזון ודופק במשך 10 עד 20 שניות עד הבצק הוא עקביות של פירורים גסים. המשך פועם ולהוסיף מים 1 כף בכל פעם רק עד הבצק מגיע יחד.
העברת כדור בצק למשטח שטוח, לחץ לתוך דיסק 4 אינץ', לעטוף עם פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
הסר מן גליל פלסטיק לתוך מעגל 12 אינץ ' ולהעביר צלחת עוגה.
חותכים את הבצק העודף ואת הקצוות crimp.
למילוי: התאם את מתלה התנור למיקום מרכז וחמם תנור ל-350 ° F.
להקציף יחד חמאה מומסת, סוכר חום, מלח, ביצים, סירופ תירס, וניל. מקפלים בפקאנים.
יוצקים מילוי לתוך קרום עוגה מוכן.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד מילוי רק להגדיר.