המתכון פאי אגוזי פקאן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח, חצאי פקאן, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, נזיד צ'ילה ירוק מtocabe מזללה הודית אמריקנית, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה או עם כפית, להכות ביצים, סוכר, סירופ תירס, חמאה, ומלח עד מעורבב היטב. מערבבים בפקאנים. לגרד תערובת לתוך מאפה unbaked במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
חמאה
פקאנים
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
מחבת
2
אופים על מתלה תחתון של תנור רגיל 375 או תנור הסעה 350 עד למרכז מתנועע רק מעט כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, 40 עד 50 דקות. אם הקרום חום מהר מדי (לבדוק לאחר 35 דקות), לכסות את העוגה באופן רופף עם נייר.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.