עוגת פקאן-חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה פקאן. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. נסו עוגת פקאן חמאה, עוגת פקאן חמאה, ו עוגת פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים על שוקולד לבן; מערבבים עד חלקה. תניח בצד, ותן למגניב.
גריז 3 (9") cakepans עגול; קו עם נייר שעווה. שמן ונייר שעווה קמח. תניח בצד.
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת עד מעורבב. מערבבים שוקולד לבן וניל.
מוסיפים קמח לתערובת החמאה לסירוגין עם תערובת חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מערבבים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 20 עד 22 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מורחים ציפוי חמאה פקאן בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה.
מקשטים, אם תרצה. חנות עוגה במקרר.