אם יש לך תמצית vanillan, חמאה, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פקאן-חמאה, עוגת פקאן חמאה, ו עוגת פקאן חמאה.
הוראות
1
כדי להפוך את הציפוי:להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפקאן ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד קלוי כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1
מניחים את השוקולד הלבן בקערה ושופכים מים רותחים על זה, ערבוב עד חלקה. להפריש להתקרר.מחממים תנור ל 177°. גריז שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' וקו עם נייר שעווה. שמן וקמח את נייר השעווה.באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף את הסוכר, להכות היטב.
מערבבים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב.מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. בעדינות לקפל לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
7
אופים במשך 20-22 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבתות במשך 10 דקות. לאחר מכן, להסיר מן המחבתות כדי מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מורחים את הזיגוג בין השכבות ועל החלק העליון ועל הצדדים של העוגה.