עוגת פקאן חמאה
אם יש לך תמצית vanillan, חמאה, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת פקאן-חמאה, עוגת פקאן חמאה, ו עוגת פקאן חמאה.
הוראות
כדי להפוך את הציפוי:להמיס 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הפקאן ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד קלוי כ 10 דקות.
מניחים את השוקולד הלבן בקערה ושופכים מים רותחים על זה, ערבוב עד חלקה. להפריש להתקרר.מחממים תנור ל 177°. גריז שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' וקו עם נייר שעווה. שמן וקמח את נייר השעווה.באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את החמאה עד שמנת. בהדרגה להוסיף את הסוכר, להכות היטב.
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. מערבבים בשוקולד לבן נמס ווניל.
מערבבים את חלב החמאה וסודה לשתייה.
מוסיפים את הקמח לתערובת החמאה, לסירוגין בתערובת החמאה. להתחיל ולסיים עם הקמח.
מערבבים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב.מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. בעדינות לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים במשך 20-22 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבתות במשך 10 דקות. לאחר מכן, להסיר מן המחבתות כדי מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
מורחים את הזיגוג בין השכבות ועל החלק העליון ועל הצדדים של העוגה.
מקשטים, אם תרצה.לאחסן במקרר.