עוגת פקאן חמאה משחימה
עוגת פקאן משחימה חמאה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון דרומי. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אגוזי פקאן, קצפת, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת פקאן חמאה משחימה, עוגיות פקאן מזוגגות בחמאה, ו משחי חמאה תאריך & ברים פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה 6 עד 8 דקות או עד השחמה. (אל תערבבי.)
מערבבים סירופ תירס ואת החומרים הבאים 5; מערבבים היטב עם מקציף חוט. מערבבים בחמאה משמים ופקאנים.
יוצקים תערובת לתוך קונכיה.
אופים ב 425 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ואפה 40 עד 45 דקות נוספות או עד שמרכז העוגה כמעט מוכן. (לכסות עוגה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת לאחר 25 דקות, במידת הצורך.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט. (פאי יהפוך מוצק כפי שהוא מתקרר.)