עוגת פקאן-תאנה עם קצפת ברנדי
פאי פקאן-תאנה עם קצפת ברנדי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו דם כתום ג'לי עם קצפת Brandied, דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, ו עוגת בורבון פקאן עם קצפת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תאנים, ברנדי, ומים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הנוזל נספג, על 5 דקות; מגניב.
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס, והבא 4 מרכיבים בקערה בינונית. מערבבים בפקאנים, ולאחר מכן תערובת תאנה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברה ל 9 אינץ ' קוטר צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. מקפלים קצה הבצק מעל, ויוצרים קצה כפול, ו crimp דקורטיבי, לחיצה על הקצה העליון של המנה. תנקב את הכל עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות.
קרום קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הצדדים נקבעים, על 12 דקות.
אופים עד הקרום הוא זהב חיוור, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
אופים עד מילוי נפוח בקצוות ולהגדיר במרכז, כ 40 דקות.
בואו לעמוד עד מגניב, לפחות 1 שעה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מקציפים שמנת, סוכר וברנדי בקערה בינונית.
להקציף עד פסגות טופס. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)