קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פקאן-תאנה עם קצפת ברנדי

עוגת פקאן-תאנה עם קצפת ברנדי
פאי פקאן-תאנה עם קצפת ברנדי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו דם כתום ג'לי עם קצפת Brandied, דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, ו עוגת בורבון פקאן עם קצפת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים תאנים, ברנדי, ומים בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד הנוזל נספג, על 5 דקות; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס, והבא 4 מרכיבים בקערה בינונית. מערבבים בפקאנים, ולאחר מכן תערובת תאנה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברה ל 9 אינץ ' קוטר צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. מקפלים קצה הבצק מעל, ויוצרים קצה כפול, ו crimp דקורטיבי, לחיצה על הקצה העליון של המנה. תנקב את הכל עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
קרום קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים עד הצדדים נקבעים, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר רדיד ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עד הקרום הוא זהב חיוור, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
כפית מילוי לתוך קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
11
אופים עד מילוי נפוח בקצוות ולהגדיר במרכז, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו לעמוד עד מגניב, לפחות 1 שעה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
1
מקציפים שמנת, סוכר וברנדי בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף עד פסגות טופס. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מגישים פאי עם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל