עוגת פריוליאנית קלאסית: גובאנה
עוגת פריוליאנית קלאסית: גובאנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 976 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 22 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אתרוג מסוכרים, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי, עוגת מלך קלאסית, ו עוגת גזר קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות f ולשמן גיליון עוגיות.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את האגוזים, אגוזי לוז, גרידת לימון, גרידת תפוז, אתרוג מסוכר, חתיכות שוקולד, דומדמניות, ושריית נוזל ומערבבים לשלב.
מוסיפים את החלבונים ביצה 1/4 כוס סוכר לקפל יחד.
מגלגלים את המאפה החוצה למלבן 10 על 16 אינץ ' וממקמים את הצד הארוך ביותר במקביל לקצה משטח העבודה. כפית את המילוי על המאפה באופן שווה, משאיר 2 סנטימטרים חשופים ב 1end.
מגלגלים את הבצק כמו ג ' לירול מדרום לצפון כך שזה נראה צינור עבה.
הפוך מעגל של הצינור על ידי הצמדת שני הקצוות הפתוחים כמו זר.
מברשת עם חלמוני ביצים מוכים ומפזרים את הסוכר שנותר.
מניחים על גיליון עוגיות ואופים במשך 50 דקות. אפשר להתקרר לפני חיתוך.
במעבד מזון, מניחים 4 אונקיות חמאה, 1-כפית מלח, ו 2 1/2 כוסות קמח תערובת עד מרקם של פירורי לחם. מוסיפים לאט מי קרח עד שהבצק מתחבר.
הסר וצור לתוך כדור, ולאחר מכן לשטח אותו למלבן 8 על ידי 10 אינץ ' ומקום במקרר. זה נקרא תערובת הפסטה.
במעבד מזון, מניחים את החמאה הנותרים וקמח כוס 1, ומערבבים עד מעורבב לגרד על הלוח. עבודה במהירות, ליצור תערובת זו בכיכר 4 אינץ ' ומקום במקרר. זה נקרא תערובת החמור.
לאחר 1/2 שעה, כאשר תערובות 2 דומים במרקם, מניחים תערובת פסטה על משטח שיש נקי משוריין היטב.
מניחים תערובת חמור במרכז ומקפלים את תערובת הפסטה על זה, כמו גלישת מתנה. שטוח עם מערוך ומתגלגל החוצה למלבן 8 על 16 אינץ', מתעופף באופן קבוע. אם חמאה עולה על פני השטח, קמח את המקום בכבדות ולהמשיך לעבוד. מקפלים למטה השלישי למעלה והשלישי העליון למטה כדי ליצור חבילה קטנה ולהפוך 90 מעלות בכיוון השעון. בצק Pat עם סיכה מתגלגל לדבוק ולהתגלגל החוצה גדול 8 על ידי 16 אינץ ' מלבן שוב. חזור על תהליך קיפול להכניס למקרר 30 דקות, מכוסה במטלית לחה.
הסר וחזור על תהליך גלגול וקיפול 3 פעמים. אפשר קירור 30 דקות בין כל תמרון. הבצק מוכן כעת ויחזיק במקרר 10 ימים, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.