קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 22 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוגת פריוליאנית קלאסית: גובאנה

עוגת פריוליאנית קלאסית: גובאנה
עוגת פריוליאנית קלאסית: גובאנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 976 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 22 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, אתרוג מסוכרים, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי, עוגת מלך קלאסית, ו עוגת גזר קלאסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות f ולשמן גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את האגוזים, אגוזי לוז, גרידת לימון, גרידת תפוז, אתרוג מסוכר, חתיכות שוקולד, דומדמניות, ושריית נוזל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אתרוג מסוכראתרוג מסוכר
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
דומדמניותדומדמניות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את החלבונים ביצה 1/4 כוס סוכר לקפל יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מגלגלים את המאפה החוצה למלבן 10 על 16 אינץ ' וממקמים את הצד הארוך ביותר במקביל לקצה משטח העבודה. כפית את המילוי על המאפה באופן שווה, משאיר 2 סנטימטרים חשופים ב 1end.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מגלגלים את הבצק כמו ג ' לירול מדרום לצפון כך שזה נראה צינור עבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
הפוך מעגל של הצינור על ידי הצמדת שני הקצוות הפתוחים כמו זר.
7
מברשת עם חלמוני ביצים מוכים ומפזרים את הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מניחים על גיליון עוגיות ואופים במשך 50 דקות. אפשר להתקרר לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים עם יין ורדוזו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
במעבד מזון, מניחים 4 אונקיות חמאה, 1-כפית מלח, ו 2 1/2 כוסות קמח תערובת עד מרקם של פירורי לחם. מוסיפים לאט מי קרח עד שהבצק מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
הסר וצור לתוך כדור, ולאחר מכן לשטח אותו למלבן 8 על ידי 10 אינץ ' ומקום במקרר. זה נקרא תערובת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12
במעבד מזון, מניחים את החמאה הנותרים וקמח כוס 1, ומערבבים עד מעורבב לגרד על הלוח. עבודה במהירות, ליצור תערובת זו בכיכר 4 אינץ ' ומקום במקרר. זה נקרא תערובת החמור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
לאחר 1/2 שעה, כאשר תערובות 2 דומים במרקם, מניחים תערובת פסטה על משטח שיש נקי משוריין היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
מניחים תערובת חמור במרכז ומקפלים את תערובת הפסטה על זה, כמו גלישת מתנה. שטוח עם מערוך ומתגלגל החוצה למלבן 8 על 16 אינץ', מתעופף באופן קבוע. אם חמאה עולה על פני השטח, קמח את המקום בכבדות ולהמשיך לעבוד. מקפלים למטה השלישי למעלה והשלישי העליון למטה כדי ליצור חבילה קטנה ולהפוך 90 מעלות בכיוון השעון. בצק Pat עם סיכה מתגלגל לדבוק ולהתגלגל החוצה גדול 8 על ידי 16 אינץ ' מלבן שוב. חזור על תהליך קיפול להכניס למקרר 30 דקות, מכוסה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
15
הסר וחזור על תהליך גלגול וקיפול 3 פעמים. אפשר קירור 30 דקות בין כל תמרון. הבצק מוכן כעת ויחזיק במקרר 10 ימים, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות