קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פרלין אפרסק הפוכה

עוגת פרלין אפרסק הפוכה
אפרסק פרלין הפוך עוגה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 349 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש אבקת אפייה, סוכר, קצפת פקאן, פקאן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 23%. מתכונים דומים: עוגת פרלין אפרסק הפוכה, פרלין הפוך עוגת דלעת, ו עוגת פרלין תפוחים הפוכה.

הוראות

1
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מְזוּגָע.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ב-10 אינץ'. מחבת תנור, ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה סוכר חום, קינמון וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מסירים מהאש. מסדרים אפרסקים בשכבה אחת מעל תערובת סוכר חום; מפזרים אגוזי פקאן קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4
בקערה קטנה מקציפים קמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת סמיכות וצבע לימון. מקציפים חלב, חמאה מומסת וניל. מקפלים פנימה תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בעזרת מכות נקיות מקציפים חלבונים על בינוני עד שהם נוקשים אך לא יבשים; מקפלים בהדרגה לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
אופים 22-27 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מצננים 10 דקות לפני שהופכים לצלחת הגשה.
9
מגישים חם עם קצפת וחצאי פקאן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.