קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פרלין מעדנת חג

עוגת פרלין מעדנת חג
אם יש לכם סוכר חום, חלב, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: מעדן ים תיכוני קפוא, שריל החצופה המענגת!, ו בראוניס פרליין עם ציפוי פרלין.

הוראות

1
מחממים חמאה או מרגרינה עם סוכר חום ואגוזים בסיר עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מורחים בתחתית קליפת העוגה האפויה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
3
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 5 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הכן תערובת פודינג וניל עם חלב לפי הוראות העוגה; מגניב במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מידה 1 כוס, מכסים בנייר שעווה, ומקררים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינג וניל מיידיתתערובת פודינג וניל מיידית
חלבחלב
5
יוצקים את השאריות לתוך מעטפת העוגה. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
6
מקפלים 1/3 כוס מוקצף ציפוי לתוך 1 כוס שמור פודינג.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
7
מורחים על אגוזים בקליפה של עוגה. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
אגוזיםאגוזים
8
מקשטים עם שאריות ציפוי מוקצף ופקאנים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
חתיכות פקאןחתיכות פקאן