עוגת פרלין מעדנת חג
אם יש לכם סוכר חום, חלב, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: מעדן ים תיכוני קפוא, שריל החצופה המענגת!, ו בראוניס פרליין עם ציפוי פרלין.
הוראות
מחממים חמאה או מרגרינה עם סוכר חום ואגוזים בסיר עד מומסים.
מורחים בתחתית קליפת העוגה האפויה.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 5 דקות. מגניב.
הכן תערובת פודינג וניל עם חלב לפי הוראות העוגה; מגניב במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מידה 1 כוס, מכסים בנייר שעווה, ומקררים ביסודיות.
יוצקים את השאריות לתוך מעטפת העוגה. לְצַנֵן.
מקפלים 1/3 כוס מוקצף ציפוי לתוך 1 כוס שמור פודינג.
מורחים על אגוזים בקליפה של עוגה. לְצַנֵן.
מקשטים עם שאריות ציפוי מוקצף ופקאנים קצוצים.