עוגת צימוקים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח, חמאה, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תה צימוקים, עוגיות עוגת צימוקים, ו עוגת Bundt רום צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל 9 על 13 ב. תבנית אפייה עם תרסיס שמן בישול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בסיר בינוני, להביא צימוקים 3 כוסות מים לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה קבועה ומבשלים עד רך מאוד, על 15 דקות.