עוגת קופסת קרח שוקולד עם רוטב פטל
עוגת קופסת קרח שוקולד עם רוטב פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכי לחנות וקחי פטל, מלח, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שוקולד פטל מקפיא, עוגת פטל שוקולד וופל קרח, ו עוגת קופסת קרח פטל (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-x מחבת כיכר 5 אינץ ' עם 2 יריעות של ניילון לעטוף (אחד אופקי, והשני אנכי).
תן הקצוות לצוץ על כל צד על ידי כ 4 אינץ'.
עם מקצף, לשלב שמנת חמוצה, 1 כוס סוכר, וניל, וקורטוב של מלח בקערה גדולה עד מעורבב.
מסדרים שכבה של כ-14 וופלים חופפים ב-2 שורות בתחתית מחבת הלחם, ושומרים על השכבה ברמה האפשרית.
מורחים עם 1 כוס של תערובת שמנת חמוצה; לחזור באותו אופן עם 2 שכבות יותר של ופלים ושמנת, המסתיים בשכבת שמנת. (ייתכן שנשאר לך וופלים.) מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד שפלים רכים מאוד (לפחות 12 שעות).
בינתיים, דופק 2 חבילות של פירות יער במעבד מזון רק עד שבור.
מוסיפים 1/3 כוס סוכר, מים, מיץ ליים, וקורטוב הנותרים של מלח; דופק פעם או פעמיים.
יוצקים תערובת דרך מסננת גסה; להגדיר מעל קערה, הקשה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר (אתה צריך 1 כוס). מקררים, מכוסה היטב, עד מקורר ביסודיות (כ 1 שעה); מערבבים לפני השימוש.
הרם עוגת מקרר מתוך מחבת באמצעות לעטוף פלסטיק תלוי יתר; להעביר צלחת גדולה. (היזהר, העוגה תהיה רכה מאוד.)
בזהירות להעיף עוגה על קרש חיתוך, כך שכבת וופל שוקולד פונה למעלה. לקלף בחזרה לעטוף פלסטיק. באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך לרוחב עוגה לתוך 10 פרוסות, סכין ניגוב נקי לאחר כל חתך. מסדרים כל פרוסה על צלחת, ויוצקים בריכה קטנה של רוטב פטל על כל צלחת; מקשטים באופן שווה עם החבילה הנותרת של פטל.
מגישים מיד עם רוטב שנותר.