פודינג לחם פאדג'כפול עם ציפוי מוקצף שוקולד דורש בערך 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 807 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד, פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון, ו קצפת כפולה שוקולד צ'יפס צ' יה פודינג.
הוראות
1
חממו את התנור ל 325 מעלות פ. חמאה או השתמשו בתרסיס נון סטיק על תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את קוביות הלחם בצלחת המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מניחים את השוקולד המגורד בקערה בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה גדולה מקציפים יחד את הסוכרים, אבקת הקקאו והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
יכול דיאט קרם סודה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם. מערבבים פנימה את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את החלב והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים את התערובת על השוקולד המגורד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
8
מקציפים ללא הרף, שופכים לאט את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הבורבון ויוצקים את תערובת השוקולד באופן אחיד על קוביות הלחם. מקררים פודינג לפחות 1 שעה או עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
זילוף בצורת לב
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
אופים את הפודינג עד רק להגדיר סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מגישים את הפודינג חם או צונן עם ציפוי מוקצף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
זילוף בצורת לב
11
מקציפים יחד את הסוכר והשמנת. לאחר שנוצרות פסגות רכות, מקפלים פנימה את רוטב השוקולד.